میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسمگذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو میشود اما اخیراً سرو با نان رایج شدهاست.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی و رشتی مجلسی با گردو و بادمجان سرخ شده در فر برای ۲ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجهفرنگی، سیر، روغن، تخممرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجانها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شود و گوشت کباب شده آن به پوست نچسبد. حال آنها را خوب بکوبید؛ سپس سیر کوبیده شده را بهمراه بادمجانها و مقداری زردچوبه کمی تفت دهید و در اینجا گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را ادامه دهید تا آب بادمجانها کاملاً گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخممرغها را شکسته و با بادمجانها مخلوط نمایید؛ همچنین نمک و ادویهجات را به دلخواه به غذا اضافه کنید.
درباره این سایت