عناب تازه

عناب تازه , عناب تازه ودیابت , عناب تازه در بارداری , عناب تازه برای چی خوبه 

عناب میوه ای کوچک به اندازه یک زیتون می باشد که در طب سنتی از میوه و هسته آن برای درمان اضطراب و بی خوابی و همچنین بهبود هضم غذا استفاده می شده است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طرز نگهداری و کالری و خواص عناب تازه برای دیابت و لاغری در بارداری در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

طبیعت عناب

طبیعت و مزاج عناب معتدل و مرطوب می باشد. عناب سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین C، مس، منگنز، آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم، روی و فیبر است. عناب (به انگلیسی : Jujube و با نام علمی : Ziziphus jujuba) که به نام های خرمای چینی، خرمای کره ای، خرمای هندی و خرمای قرمز هم شناخته می شود، بیش از ۴،۰۰۰ سال پیش در چین کشت شده است. اعتقاد بر این است که ۴۰۰ نوع عناب در جهان یافت می شود.

ارزش غذایی عناب تازه

عناب به دلیل وجود مواد قندی به میزان ۳۶.۷۴ در عناب تازه و ۷۱٫۷۷ درصد عناب خشک و نیز مواد پروتئینی و مواد لعابی فراوان از نظر غذایی اهمیت ویژه‌ای دارد و به صورت تازه و خشک مصرف می‌شود.درخت عناب کوچک بوده و تا ارتفاع ۱۲ متری رشد می کند، برگ های آن سبز درخشان هستند و میوه ی آن مانند یک زیتون کوچک است که هسته ای بزرگ در وسط آن قرار دارد. میوه تازه عناب دارای پوستی صاف به رنگ سبز مایل به زرد یا زرد و قرمز می باشد که پس از خشک شدن، چروکیده شده و به رنگ قرمز تیره در می آید.

دمنوش عناب

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در عناب به کاهش رادیکال های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن، سرماخوردگی و بیماری های عفونی را کاهش می دهد. فلاونوئید های موجود در عناب دارای خواص ضد می و ضد ویروسی قوی هستندو خطر ابتلا به عفونت به ویژه در کودکان را کاهش می دهند. هزاران سال است که در طب سنتی از دمنوش عناب برای درمان گلودرد استفاده می شود.

بهبود هضم غذا با عناب تازه

میوه عناب تازه و خشک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه عناب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و احتمال تجمع سموم در روده ها را کاهش می دهد. در یک مطالعه بر روی موش ها مشخص شده که عناب احتمال ابتلا به زخم معده را کاهش می دهد.

موارد مصرف عناب

میوه ی تازه ی عناب را به صورت خام و پخته شده برای تهیه انواع کیک، شیرینی، دسر، مربا و مارمالاد استفاده می کنند. از عناب خشک برای تهیه شربت و دمنوش عناب استفاده می شود. در اردن، لبنان و دیگر کشور های خاورمیانه، میوه عناب تازه و خشک به عنوان یک میان وعده یا همراه با یک دسر بعد از غذا مصرف می شود. عناب دودی که به نام عناب سیاه هم شناخته می شود یکی از میان وعده های خوشمزه در ویتنام محسوب می شود. در کشور هند از میوه عناب برای تهیه ترشی استفاده می کنند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها